Mis puutub toitu, siis pakub loodus meile terve hulga maitsvaid valikuid, millel on ka unikaalsed tervislikud omadused. Alates õuntest kuni jogurtini tõestab tervist tugevdavate toiduainete entsüklopeedia seda, et hästi maitsev toit võib olla ka tervislik.
Kas teadsid, et...
? peotäis kirsse aitab sul paremini magama jääda;
? piprad võivad aidata võidelda nahavähi vastu;
? kartulid võivad vähendada rabanduste riski;
? viinamarjamahl võib olla südamele sama kasulik kui punane vein;
? mesi soodustab haavade paranemist.
Igas peatükis leidub lõik toiduaine ajaloo, ravitoimete ja teadusliku tõestuse, valiku ja valmistamise nippide kohta ning lisaks sellele on seal ka üks juhtiva koka või toitumiseksperdi imemaitsev retsept. Ärata oma maitsmismeel, kaota liigne kaal ning avasta organismi paranemise teed.