Muutke küpsiste eelistusi

33 külma suvesuppi [kasutatud raamat]

  • Formaat: tavaformaadis, pehmete kaantega, 40 lk, pisut kulunud ja m?¤?¤rdunud kaaned, sisu olemas ja korras
  • Ilmumisaeg: 1991
  • Kirjastus: Perona
  • ISBN-13: 3284
Teised raamatud teemal:
  • kasutatud raamat
  • Hind: 5,10 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Raamat ei ole laos. Saame selle teele panna 4-7 päeva jooksul
  • Kogus:
  • Lisa ostukorvi
  • Tasuta tarne
  • Tellimisaeg 4-7 tööpäeva
  • Lisa soovinimekirja
33 külma suvesuppi
  • Formaat: tavaformaadis, pehmete kaantega, 40 lk, pisut kulunud ja m?¤?¤rdunud kaaned, sisu olemas ja korras
  • Ilmumisaeg: 1991
  • Kirjastus: Perona
  • ISBN-13: 3284
Teised raamatud teemal:
Kuumadel suvepäevadel on maitsvaks ja kosutavaks lõunasöögiks külmad suvesupid. Tuntumad neist on slaavi köögist pärinevad kaljasupid ehk okroðkad ja külmad punapeedisupid. Teistes rahvusköökides kasutatakse supivedelaks ka hapupiima, keefiri, jogurtit, aedviljade ja seente keeduleent, liha ja kalapuljongit. Külmadele suppidele lisatakse hapukoort, keedetud mune ja rohkesti maitserohelist. Põhiaineteks on liha, kala, aedviljad, seened ja muu käepärane. Hädakorral võib liha asendada mõne odava vorstiga. Need supid serveeritakse hästi külmalt ja mõnikord antakse kõrvale ka toidujääd. Ärgem unustagem, et meie soola või suhkruga maitsestatud ja hapupiimaga segatud kamajahu on ka tegelikult külm supp ja kamaretsept on üldse üks iidsemaid tänapäevani säilinud retsepte maailmaköögis.