Muutke küpsiste eelistusi

Ajalahterdamine: Kuidas oma aega tulemuslikult kasutada - Saa vajalik tehtud tõhusa timeboxing'u meetodi abil [Pehmekaaneline]

  • Originaalpealkiri: Timeboxing. The Power of Doing One Thing at a Time. (ENG)
  • Formaat: Pehmekaaneline, 272 lk, , KõrgusxLaius: 21x14 cm
  • Ilmumisaeg: 2024
  • Kirjastus: Pegasus
  • ISBN-10: 9916167133
  • ISBN-13: 9789916167137
Teised raamatud teemal:
  • Originaalpealkiri: Timeboxing. The Power of Doing One Thing at a Time. (ENG)
  • Formaat: Pehmekaaneline, 272 lk, , KõrgusxLaius: 21x14 cm
  • Ilmumisaeg: 2024
  • Kirjastus: Pegasus
  • ISBN-10: 9916167133
  • ISBN-13: 9789916167137
Teised raamatud teemal:

Seisame iga päev silmitsi uskumatu hulga valikutega nii töös kui ka eraelus ja sageli ei pruugi selge olla, millele tuleks just nüüd tähelepanu suunata. Me viskleme ühest toimingust teise, adumata, et rööprähklemine ei vii mitte kuhugi.

Ajalahterdamine (ingl timeboxing) on otsekui vastumürk otsustusväsimusele ning see raamat õpetab sulle selgeks imelihtsa ja tõhusa mooduse, mismoodi vajalik ka päriselt tehtud saaks, et suureneks produktiivsus ja selle tulemusel ka meelerahu. Seda metoodikat on praktiseerinud paljud suurkujud alates Carl Jungist ja Albert Einsteinist ning lõpetades Bill Gatesi ja Steve Jobsiga.

Raamatu lühikesed ja kergesti loetavad peatükid käsitlevad süvitsi ajalahterdamise metoodikat, selgitavad, miks just see ajajuhtimise praktika igapäevaelus niivõrd tulemuslik on, ja mis kõige tähtsam: näitavad sulle järeleproovitud viise, kuidas muuta see endale püsivaks harjumuseks.

Marc Zao-Sanders on õppetehnoloogiaga tegeleva ettevõtte Filtered kaasasutaja ja tegevjuht. Ta alustas oma karjääri äristrateegia valdkonnas ning kirjutab nüüd tihti õppimise ja produktiivsusega seotud teemadel mainekates väljaannetes, nagu Harvard Business Review ja Scientific American.

Zao-Sandersi raamat "Ajalahterdamine? on põhjalik juhend, kuidas teadlikult valida, mida teha, keskenduda korraga ainult ühele tegevusele ja sooritada see ettenähtud aja jooksul.