Muutke küpsiste eelistusi

Avameelselt köögist, ehk, Seiklused kulinaarses allmaailmas [kasutatud raamat]

  • Originaalpealkiri: Kitchen confidential :adventures in the culinary underbelly. (ENG)
  • Formaat: Kõva köide, 317 lk, normaalses korras raamat, KõrgusxLaius: 21x14 cm
  • Ilmumisaeg: 2010
  • Kirjastus: Varrak
  • ISBN-10: 998532126X
  • ISBN-13: 9789985321263
Teised raamatud teemal:
  • kasutatud raamat
  • Hind: 22,60 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Raamat ei ole laos. Saame selle teele panna 4-7 päeva jooksul
  • Kogus:
  • Lisa ostukorvi
  • Tasuta tarne
  • Tellimisaeg 4-7 tööpäeva
  • Lisa soovinimekirja
  • Originaalpealkiri: Kitchen confidential :adventures in the culinary underbelly. (ENG)
  • Formaat: Kõva köide, 317 lk, normaalses korras raamat, KõrgusxLaius: 21x14 cm
  • Ilmumisaeg: 2010
  • Kirjastus: Varrak
  • ISBN-10: 998532126X
  • ISBN-13: 9789985321263
Teised raamatud teemal:
Anthony Bourdain
Anthony Bourdain on mitmes mõttes haruldane kokk. Ta töötas ennast nõudepesijast New Yorgi trendika restorani peakokaks ja kirjutas sellest siis raamatu “Avameelselt köögist”. Raamat sai suurepärase vastuvõtu osaliseks, sellest vaimustusid nii lugejad kui ka kriitikud. Pärast seda on ta kirjutanud veel mitu raamatut ning juhtinud kokasaateid Travel Channelis ja Food Networkis.
„Avameelselt köögist“ räägib sellest, kuidas algas ja kulges Bourdaini kokakarjäär. Kuulsusest ja glamuurist oli asi kaugel, kui ta nõudepesijana viletsavõitu kalarestoranis tööd sai. Et ta oli aga lapsest saadik kokaks saada tahtnud, siis õppis ta ahnelt ja väsimatult ning kohanes selle kummalisevõitu maailmaga, mis tema ees avanes. Tema köögilugudes leidub provintsirestoranide värvikaid tegelasi, New Yorgi peenemate söögikohtade töötajaid ja kliente, narkoärimehi ja reisidel kogutud muljeid Jaapanist ja Pariisist.
"Avameelselt köögist" eestikeelne esmatrükk ilmus Varrakus 2005. aastal, Bourdaini teine raamat "Koka rännakud" aga 2003. aastal.