Muutke küpsiste eelistusi

Ellujäämise [ koka]kunst: kulinaaria vilede ja paraadideta [kasutatud raamat]

(Fotograaf: , Fotograaf: , Kujundaja: , Fotograaf: , Toimetaja: , Fotograaf: )
  • Formaat: Kõva köide, 191 lk, normaalses korras kasutatud raamat, KõrgusxLaius: 25x17 cm
  • Ilmumisaeg: 2009
  • Kirjastus: Eesti Ekspressi Kirjastus
  • ISBN-10: 9949444330
  • ISBN-13: 9789949444335
Teised raamatud teemal:
  • kasutatud raamat
  • Hind: 7,60 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Raamat ei ole laos. Saame selle teele panna 4-7 päeva jooksul
  • Kogus:
  • Lisa ostukorvi
  • Tasuta tarne
  • Tellimisaeg 4-7 tööpäeva
  • Lisa soovinimekirja
  • Formaat: Kõva köide, 191 lk, normaalses korras kasutatud raamat, KõrgusxLaius: 25x17 cm
  • Ilmumisaeg: 2009
  • Kirjastus: Eesti Ekspressi Kirjastus
  • ISBN-10: 9949444330
  • ISBN-13: 9789949444335
Teised raamatud teemal:

See hobikokk Martin Hansoni vaimukas, selge ja lihtne teos toidust liigsete pasunate ja praadideta - retseptid, toidulood ja pildid hea kõhtuäie kokkukeeramiseks. Raamatus selgitatakse, kuidas valmistada nii parimaid ampse (tapas, sushi jm) kui ka imelisi koduseid gurmeeroogi. Autor ei anna alati väga täpseid ja karme juhtnööre, vaid jätab vabaduse valida aineid igaühe rahakoti, maitse-eelistuste ja fantaasia järgi. Nii mõnegi toidu kokkukeetmine meenutab ehita-ise-konstruktorit. Kõigepealt pole muret, et toit ei tuleks maitsev, kui järgida instruktsiooni täielikult. Teiseks ei tasu muretseda, kui osiseid jääb üle. Kolmas printsiip - alati võib lisada aineid, mida õpetuses pole.
Raamat on mehelikult otsekohene, kohati rabav ja piire ületav. Kuid hea tuju ja maitsvad road on garanteeritud.
Kööki ei tohi karta, seda peab armastama, tundma ja kasutama!