Muutke küpsiste eelistusi

Garneerimise saladusi: võtted, mida kasutavad professionaalid [kasutatud raamat]

(Toimetaja: , Fotograaf: , Tõlkija: )
  • Originaalpealkiri: Food presentation secrets :styling techniques of professionals. (ENG)
  • Formaat: Kõva köide, 176 lk, heas korras raamat, KõrgusxLaius: 21x20 cm
  • Ilmumisaeg: 2011
  • Kirjastus: Tänapäev
  • ISBN-10: 9985629485
  • ISBN-13: 9789985629482
Teised raamatud teemal:
  • kasutatud raamat
  • Hind: 17,60 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Raamat ei ole laos. Saame selle teele panna 4-7 päeva jooksul
  • Kogus:
  • Lisa ostukorvi
  • Tasuta tarne
  • Tellimisaeg 4-7 tööpäeva
  • Lisa soovinimekirja
  • Originaalpealkiri: Food presentation secrets :styling techniques of professionals. (ENG)
  • Formaat: Kõva köide, 176 lk, heas korras raamat, KõrgusxLaius: 21x20 cm
  • Ilmumisaeg: 2011
  • Kirjastus: Tänapäev
  • ISBN-10: 9985629485
  • ISBN-13: 9789985629482
Teised raamatud teemal:
Võtted, mida kasutavad professionaalid
Cara Hobday, Jo Denbury

Selles raamatus on nõuandeid, mille abil iga kodukokk võib valmistada ja kaunilt kujundada üle 75 roa, kasutades selleks garneeringuid, mis on tehtud maitsvatest söödavatest koostisainetest. Raamatus on üheksa osa, mis annavad ammendava ülevaate töövõtete, tarvikute, toiduainete ja kujunduse kohta, mida kasutavad kokad peenemateski restoranides. Üksikasjalikud pildid ja selgesõnalised juhised näitavad, kuidas kasutada magusaid ja soolaseid lisandeid, garneeringuid ja mitmesuguseid serveerimisvõtteid. Ülevaatlikud nimekirjad, nipinurgad ning söödavate lillede ja lehtede tabel näitavad, kuidas on kõige parem kasutada erinevaid garneeriguid, toiduaineid ja tarvikuid.