Muutke küpsiste eelistusi

Juustukoogid ja pehmed šokolaadikoogid [Kõva köide]

  • Originaalpealkiri: Cheesecakes and kladdkakor. (UND)
  • Formaat: Kõva köide, 120 lk, , KõrgusxLaius: 224x19 cm
  • Ilmumisaeg: 2020
  • Kirjastus: Ühinenud ajakirjad
  • ISBN-10: 9949696267
  • ISBN-13: 9789949696260
Teised raamatud teemal:
  • Originaalpealkiri: Cheesecakes and kladdkakor. (UND)
  • Formaat: Kõva köide, 120 lk, , KõrgusxLaius: 224x19 cm
  • Ilmumisaeg: 2020
  • Kirjastus: Ühinenud ajakirjad
  • ISBN-10: 9949696267
  • ISBN-13: 9789949696260
Teised raamatud teemal:

KÕIK ARMASTAVAD TOORJUUSTU- JA "OKOLAADIKOOKE!

Rootsi toiduajakirjaniku ja kokaraamatute autori Lena Söderströmi imekaunis raamat vallutab kindlasti iga koogisõbra südamed. Lase neil lihtsatel ja maitsvatel retseptidel end inspireerida!

Portaali Nami-Nami perenaine ja ajakirja Kodu & Aed köögitoimetaja Pille Petersoo kirjutab raamatu kohta nii:

"Kreemjad ja rikkalikud toorjuustukoogid on ookeani tagant meie kohupiimakookide kõrvale tulnud selleks, et jääda. Raamatu silmatorkavalt ahvatlevad ja uudsete kooslustega toorjuustukoogid on koogirepertuaarile oodatud värskendus. Leiad siit ka minu lemmiku, klassikalise kladdkaka, ja selle moodsamad sõsarad. See Rootsis palavalt armastatud "okolaadikook on kuninglikult pehme sisu ja rikkaliku maitsega ning hoopis teistsugune, kui meil levinud küpsetuspulbriga kergitatud kohevad koogid.

Oma esimese kladdkaka küpsetasin juba 1990. aastal, kui leidsin retsepti ingliskeelsest Rootsi koogiraamatust, mille tõid kingituseks kaasa kaks Rootsi koolitüdrukut. Alguses pelgasime, et raamatus oli trükiviga ja kergitusaine lihtsalt välja jäänud, aga hiljem saime teada, et just seda tüüpi kooke ­- parajalt pehmeid, niiskeid ja kergitusaineta - harjusid rootslased sööma pärast teist maailmasõda, kui küpsetuspulber oli lihtsalt defitsiit."