Muutke küpsiste eelistusi

Kääritamine – alustame algusest: Võta aeg maha ja valmista toitu, mis säilib [Pehme köide]

  • Originaalpealkiri: Ferment From Scratch: Slow Down, Make Food to Last. (ENG)
  • Formaat: Pehme köide, 176 lehekülge lk, , KõrgusxLaius: 19x13 cm
  • Ilmumisaeg: 2022
  • Kirjastus: Sinisukk
  • ISBN-10: 9949082382
  • ISBN-13: 9789949082384
Teised raamatud teemal:
  • Originaalpealkiri: Ferment From Scratch: Slow Down, Make Food to Last. (ENG)
  • Formaat: Pehme köide, 176 lehekülge lk, , KõrgusxLaius: 19x13 cm
  • Ilmumisaeg: 2022
  • Kirjastus: Sinisukk
  • ISBN-10: 9949082382
  • ISBN-13: 9789949082384
Teised raamatud teemal:

Kääritamine on õrn kunst, mis võimaldab või soodustab toidul kasulike bakterite toimel millekski maitsvaks ja toitvaks muutuda.

"Kääritamine " alustame algusest" õpetab teile kõike, mida on kääritamisoskuste omandamiseks vaja.

Raamatust õpid:

"mis on kääritamine

"millest ja kuidas alustada

"millised on põhikoostisained

"kuidas saavutada erakordseid maitseid

Lihtsate näpunäidetega raamatust leiad lisaks mitmeid retsepte, et valmistada näiteks kimt"it, hapukurke või kombucha"t.