Muutke küpsiste eelistusi

Kalad meie toidulaual [kasutatud raamat]

  • Formaat: Kõva köide, 104 lk, normaalses korras raamat, KõrgusxLaius: 22x16 cm
  • Ilmumisaeg: 2017
  • Kirjastus: Kalastaja raamat
  • ISBN-10: 994998291X
  • ISBN-13: 9789949982912
Teised raamatud teemal:
  • kasutatud raamat
  • Hind: 16,60 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Raamat ei ole laos. Saame selle teele panna 4-7 päeva jooksul
  • Kogus:
  • Lisa ostukorvi
  • Tasuta tarne
  • Tellimisaeg 4-7 tööpäeva
  • Lisa soovinimekirja
  • Formaat: Kõva köide, 104 lk, normaalses korras raamat, KõrgusxLaius: 22x16 cm
  • Ilmumisaeg: 2017
  • Kirjastus: Kalastaja raamat
  • ISBN-10: 994998291X
  • ISBN-13: 9789949982912
Teised raamatud teemal:

Meie kauplustes ja turgudel pakutav kalavalik on muutunud aina paremaks ning traditsiooniliste kodumaiste liikide kõrval on müügile ilmunud ka arvukalt võõramaiseid "maailmakodanikke", nende hulgas mitmeid selliseid, mis on tundmatud isegi kogenud kalasõpradele. Kõik müüvad midagi " osta ainult, see on parim või vähemalt väga-väga maitsev, ise just eile sõin! Tegelikult ei tea päris täpselt keegi, mida neile müüakse, kust see pärit on ja kas pakutav on parima võimaliku kvaliteediga või juba niisuguses staadiumis, millest teadlik kalasõber kaugele eemale hoiab. 

Lisaks eri liikide kulinaarsele tutvustamisele uuritakse raamatus, kuidas mõjutavad kala maitseomadusi tema elukeskkond, päritolu, värskus ja püügijärgse käitlemise tingimused, sageli ka suurus ja väljapüüdmise aeg jt tegurid. Samuti vaadeldakse mõningaid lettidel laiutavaid "maailmakodanikke" (mille fassaad, nagu elus sageli ette tuleb, on särav ja kuldne, sisu aga mäda mis mäda), uuritakse, mis tegelased on hästivarustatud supermarketite kalaosakondades pakutavad molluskid, kaheksajalad ja kalmaarid ning mida oleks nendest kõige parem köögis valmistada. 

Raamat on mõeldud eeskätt neile lugejatele, kes end kalade kulinaarse maailmaga paremini kurssi soovivad viia, ent kasulikku lugemist, tarkuseteri ja nippe leiavad siit ka juba paadunud kalasõbrad, kutselised kalurid ning harrastuskalastajad. 

Raamatu autor Hanno Kask on üle 40-aastase staa"iga kalamees, kogenud kalakokk ning hinnatud kalatoitude valmistamise õpitubade läbiviija.