Muutke küpsiste eelistusi

Külmutamine: levinud ja haruldased marjad - puuviljad, jäätis, aedviljad, maitsetaimed, mõned väärtuslikud rohttaimed, seened [kasutatud raamat]

  • Formaat: tavaformaadis, pehmete kaantega, 110 lk, kaaned pisut kulunud, nimi sees, Kõrgus: 19 cm
  • Ilmumisaeg: 1999
  • Kirjastus: Maalehe Raamat
  • ISBN-10: 9985640640
  • ISBN-13: 9789985640647
Teised raamatud teemal:
  • kasutatud raamat
  • Hind: 5,60 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Raamat ei ole laos. Saame selle teele panna 4-7 päeva jooksul
  • Kogus:
  • Lisa ostukorvi
  • Tasuta tarne
  • Tellimisaeg 4-7 tööpäeva
  • Lisa soovinimekirja
Külmutamine: levinud ja haruldased marjad - puuviljad, jäätis, aedviljad, maitsetaimed, mõned väärtuslikud rohttaimed, seened
  • Formaat: tavaformaadis, pehmete kaantega, 110 lk, kaaned pisut kulunud, nimi sees, Kõrgus: 19 cm
  • Ilmumisaeg: 1999
  • Kirjastus: Maalehe Raamat
  • ISBN-10: 9985640640
  • ISBN-13: 9789985640647
Teised raamatud teemal:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 097

Maalehe Raamat

levinud ja haruldased marjad - puuviljad, jäätis, aedviljad, maitsetaimed, mõned väärtuslikud rohttaimed, seened

Raamatu kaanelt:
Selles raamatus, mis on neljast aia- ja metsasaaduste säilitamise raamatust kolmas, on juttu levinud ja haruldaste marjade-puuviljade, nendest jäätise, aedviljade, maitsetaimede, mõnede väärtuslike rohttaimede ja seente külmutamisest.
Sügavkülmutamine on tänapäeval kõige hinnatavam, moodsam ja ühtlasi ka kallim säilitusviis. Tegemist on põhjamaades ja kõrgmäestikes ammu tuntud toiduainete säilitusviisiga, mis nüüd kaasajal seoses elektriliste sügavkülmikute levikuga taas päevakorda on tõusnud. Juba ammustel aegadel külmutati talvevaruks toitvamat liha ja kala, juurikad ja marjad külmusid looduse tahtel ise.
Sügavkülmikut ei tasu mõtlematult täis toppida, teadmata ühe või teise säilitatava kultuuri toiteväärtust. Sügavkülma võtmesõnad on eelkõige C-vitamiin, eeterlikud õlid ja muidu halvasti säiliv ning kiiresti riknev valkaine.