Muutke küpsiste eelistusi

Leivatoidud.: 30 soolast ja magusat [kasutatud raamat]

  • Formaat: Pehme köide, 64 lk, normaalses korras raamat, KõrgusxLaius: 200x16 cm
  • Sari: 100 ROOGA MINI+
  • Ilmumisaeg: 2021
  • Kirjastus: Hea lugu
  • ISBN-10: 991664666X
  • ISBN-13: 9789916646663
Teised raamatud teemal:
  • kasutatud raamat
  • Hind: 13,60 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Raamat ei ole laos. Saame selle teele panna 4-7 päeva jooksul
  • Kogus:
  • Lisa ostukorvi
  • Tasuta tarne
  • Tellimisaeg 4-7 tööpäeva
  • Lisa soovinimekirja
  • Formaat: Pehme köide, 64 lk, normaalses korras raamat, KõrgusxLaius: 200x16 cm
  • Sari: 100 ROOGA MINI+
  • Ilmumisaeg: 2021
  • Kirjastus: Hea lugu
  • ISBN-10: 991664666X
  • ISBN-13: 9789916646663
Teised raamatud teemal:

Kas oled leiba kasutanud vaid võileibade tegemiseks? Kuivanud või seisma jäänud leiva ära visanud?

Siit raamatust leiad 30 ideed leiva kasutamiseks maitsvate ja põnevate roogade valmistamiseks. Suupisted, salatid, võileivatordid, isegi pitsa ja pikkpoisi saab leivast ja leivaga valmistada. Samahästi sobib leib magusatesse roogadesse " kookidesse ja magustoitudesse. Nii saavad vanad head ja tuntud maiused leivaga valmistades uue näo ja maitse.

Meie igapäevane rukkileib on eestlaste jaoks aastasadade vältel olnud üks olulisemaid toiduaineid ja peatoidus ning lausa püha. Leib seisis söögi ajal laual aukohal, sellega püüti olla igati kokkuhoidlik ja laualt korjati hoolega kokku kõik leivaraasukesed. Neid ei visatud ära, vaid keedeti leivasuppi.

Tänapäevane rukkileib on pigem võileivaalune või toidukõrvane, aga võiks olla hoopis rohkemat. Leivast saab valmistada nii soolaseid kui magusaid roogi ja selleks ei pea ootama kuni leib tahkeks muutub. Aga kui leib on tahkeks muutunud, saab seda kas siis ära kasutada uue roa valmistamisel. Vaja on vaid lasta oma loovus valla, vaadata, mida kappides leidub ja mida saaks kokku kombineerida ning panna alus uue roa sünniks.

Anname leivale uue võimaluse!