Sajandeid on inimesed eri kontinentidel ja kultuurides eksperi-menteerinud taimede raviomadustega. Ka teie võite lisada toidule energiat ja rikastada oma igapäevaroogade maitset tervislike omadustega, mida leidub sellistes ürtides ja vürtsides, nagu tüümian, basiilik, petersell, kaneel, till ja paljud teised. Vitamiine ja antioksüdante sisaldavad ürdid ja vürstid on looduslikuks energiaallikaks haiguste vastu ning te võite neid lisada oma menüüsse selles raamatus pakutud lihtsate retseptide abil. Raamatust leiate rohkem kui saja tervist parandava toidu ja vahepala retsepti, kus on loetletud iga kasutatud ürdi tervendavad omadused. * parimad ürdid ja vürtsid terviseprobleemidega tegelemiseks * köögiviljade põhjalikud kirjeldused alates * valmistoidud tervislikumaks * näpunäited suhkru vähendamiseks toidus * energiarohked ürdipüreed * esmaklassilised raviteed *mee, meresoola ja oliiviõli tervendavad omadused * ja palju muud