Muutke küpsiste eelistusi

Migreenist vabaks õige toiduga [kasutatud raamat]

  • Formaat: Kõva köide, 208 lk lk, normaalses korras kasutatud raamat
  • Ilmumisaeg: 2021
  • Kirjastus: Pilgrim
  • ISBN-10: 994909951X
  • ISBN-13: 9789949099511
Teised raamatud teemal:
  • kasutatud raamat
  • Hind: 24,60 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Raamat ei ole laos. Saame selle teele panna 4-7 päeva jooksul
  • Kogus:
  • Lisa ostukorvi
  • Tasuta tarne
  • Tellimisaeg 4-7 tööpäeva
  • Lisa soovinimekirja
  • Formaat: Kõva köide, 208 lk lk, normaalses korras kasutatud raamat
  • Ilmumisaeg: 2021
  • Kirjastus: Pilgrim
  • ISBN-10: 994909951X
  • ISBN-13: 9789949099511
Teised raamatud teemal:

Raamatus "Migreenist vabaks õige toiduga" pakuvad tippneuroloog ja kokk välja innovaatilise lähenemise probleemile, kuidas krooniliste peavalude ja migreenihoogudega inimesed saaksid ennast aidata. Peavalude all kannatab Eestis iga viies inimene.

Dr Toomas Toomsoo paarikümneaastane kogemus peavaludega kimpus olnud patsientide erinevatest küsimustest ja lahendustest on saanud kaante vahele. Kuidas peavalud tekivad ning mida peavalude puhul jälgida, sellest pikaaegse kogemusega neuroloog räägibki. Lisaks on restorani Tigu perenaine Kristel Randrüüt koostanud dr Toomsoo näpunäidete põhjal retseptid ja toitumisjuhised, mida peavalude all kannatavad inimesed saavad oma menüüd tehes järgida.

DR TOOMAS TOOMSOO "On inimesi, kellel mõningate toiduainete kui migreeni riskifaktorite eemaldamine igapäevasest menüüst vähendab peavaludega päevi, kuid on ka inimesi, kellel pole vahet, mida ta sööb või joob. Raamatus tutvustame kaasaegseid seisukohti peavalude ja toitumise vahelistest seostest. Peamine tähelepanu on suunatud migreenile. Pakume lahendusi nii toiduainete valiku kui toiduvalmistamise ja retseptide näol. Raamat on kirjutatud inimestele, kes kannatavad migreenide käes, kuid samahästi ka pereliikmetele, kes näevad, kuidas migreen nende lähedastele laastavalt mõjub."

KRISTEL RANDRÜÜT Restorani Tigu perenaine ja toiduarmastaja, kes jagab oma elu Portugali, Saksamaa ja Eesti vahel.