Muutke küpsiste eelistusi

Slaavi köök: vene, ukraina, valgevene [kasutatud raamat]

(Toimetaja: , Koostaja: )
  • Formaat: Kõva köide, 160 lk, normaalses korras raamat, Kõrgus: 18 cm
  • Ilmumisaeg: 2007
  • Kirjastus: Odamees
  • ISBN-10: 9949432367
  • ISBN-13: 9789949432363
Teised raamatud teemal:
  • kasutatud raamat
  • Hind: 13,60 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Raamat ei ole laos. Saame selle teele panna 4-7 päeva jooksul
  • Kogus:
  • Lisa ostukorvi
  • Tasuta tarne
  • Tellimisaeg 4-7 tööpäeva
  • Lisa soovinimekirja
  • Formaat: Kõva köide, 160 lk, normaalses korras raamat, Kõrgus: 18 cm
  • Ilmumisaeg: 2007
  • Kirjastus: Odamees
  • ISBN-10: 9949432367
  • ISBN-13: 9789949432363
Teised raamatud teemal:
Vene köök on laialt tuntud peamiselt oma delikatesside poolest: suitsutatud tuurakala (tuurabalõkk), sevrjuuga mädarõikaga, vähesoolane lõhe (väärislõhe), punane, must ja roosa (lõhelaste) kalamari, marineeritud ja soolatud seened (kuuseriisikad ja kivipuravikud).
Vene köök sellisel kujul nagu seda tänapäeval tuntakse, kuju-nes lõplikult välja üle saja aasta tagasi, XIX sajandi teisel poolel. Toidulauda iseloomustab külluslikkus ja seda mitte ainult varakate inimeste puhul. Venelased armastavad süüa palju ja tihti.
Esimese roana on esikohal supid. Teise koha on säilitanud kalatoidud. Aga kalatoitudega täiesti võrdse koha on säili-tanud ka sellised vene rahvusköögile iseloomulikud toiduained nagu seened ning metslinnu- ja metsloomaliha.
Tüüpiline vene toit valmistati klassikalises vene ahjus. Selles nii keedeti kui küpsetati, kusjuures mõlemad toimingud viidi tingi-mata läbi teineteisest eraldi. Tänapäeval valmistatakse kõrge-ma klassi köökides toite pliidil, see võimaldab juurutada uusi tehnoloogilisi võtteid, ühitades vene köögi lääne-euroopa köögiga ja uuendades vana vene köögi tehnoloogiaid.