Muutke küpsiste eelistusi

Terve loom ja tervislik toit. Konverentsi ''Terve loom ja tervislik toit 2017'' artiklite kogumik [kasutatud raamat]

  • Formaat: tavaformaadis, pehmete kaantega, 168 lk, korralik raamat
  • Ilmumisaeg: 2017
  • Kirjastus: Eesti Maaülikool
  • ISBN-13: ISBN 9789949569748
  • kasutatud raamat
  • Hind: 9,60 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Raamat ei ole laos. Saame selle teele panna 4-7 päeva jooksul
  • Kogus:
  • Lisa ostukorvi
  • Tasuta tarne
  • Tellimisaeg 4-7 tööpäeva
  • Lisa soovinimekirja
Terve loom ja tervislik toit. Konverentsi ''Terve loom ja tervislik toit 2017'' artiklite kogumik
  • Formaat: tavaformaadis, pehmete kaantega, 168 lk, korralik raamat
  • Ilmumisaeg: 2017
  • Kirjastus: Eesti Maaülikool
  • ISBN-13: ISBN 9789949569748
Sisukord
Nitraadid ja nitritid lihatoodetes / Andres Elias, Terje Elias, Mati Roasto, Mari Reinik, Kadrin Meremäe. Ftalaadid ja toit / Dea Anton, Jaan Vihalemm, Kersti Ehrlich-Peets, Tõnu Püssa. Termotolerantsed bakterid piimas ja piimatoodetes ning biokirme osa selles / Priit Elias, Epp Songisepp, Andre Veskioja, Kadi Rammul. Soolatud ja soolamata rõõsakoorevõi kvaliteedi hindamine erinevate säilitusreþiimide korral / Ivi Jõudu, Liis Teder, Katrin Laikoja. Fermenteeritud vadakujoogi mõju mõõduka kuseteede sümptomitega meeste elukvaliteedile / Kristo Ausmees, Kersti Ehrlich-Peets, Mirjam Vallas, Andre Veskioja, Kadi Rammul, Aune Rehema, Mihkel Zilmer, Epp Songisepp, Tiiu Kullisaar. Füüsikalised ohud toidus ja nende ennetamine / Katrin Laikoja. Rekombinatsioon kui evolutsiooniline mehhanism Campylobacter jejuni geneetilise mitmekesisuse kujunemisel / Mihkel Mäesaar, Mati Roasto. Toidulisandid - kasulikud, kasutud või ohtlikud? / Tõnu Püssa. Antotsüaanide sisalduse varieeruvus ja säilimine mõnedes Eestimaal kasvavates marjades / Piret Raudsepp, Elmo Libek, Reelika Rätsep, Ave Kikas, Asta-Virve Libek, Liina Arus, Hedi Kaldmäe, Uko Bleive. Toiduohutuse riskid putukate kasutamisel toidu ja söödana / Mati Roasto. Eesti kitsepiima keemiline koostis ning rasvakuulikeste suurusjaotus / Vilma Tatar, Hannes Mootse, Madli Meitern, Sirje Pajumägi. Mycoplasma bovis'e põhjustatud udaranakkuse karjasisene levimus, mõju lehma udara tervisele, piimatoodangule ja koostisele / Anri Aino Elisa Timonen, J¸rgen Katholm, Anders Petersen, Kerli Mõttus, Piret Kalmus. Lehma emakast tsütoloogiliste proovide võtmise instrumendi väljatöötamine ja kasutamine / Merle Valdmann, Andres Valdmann. Ammlehmade farmis hukkumise riskitegurid ekstensiivse pidamisviisiga lihaveisekarjades / Kerli Mõtus, Arvo Viltrop, Ulf Emanuelson. Uued tuuled Eesti tõuaretuse maastikul - farmipõhine veise in vitro embrüote tootmine / Elina Mark, Pille Pärn, Jevgeni Kurõkin, Ants Kavak, Andres Reilent, Ülle Jaakma. Piimalehmade hukkumine ja seda mõjutavad riskifaktorid Eestis / Kaari Reimus, Toomas Orro, Ulf Emanuelson, Arvo Viltrop, Kerli Mõtus. Jõevähi varude seisundit ja tulevikku ohustavad faktorid Eestis - vähikatk ja invasiivsed võõrliigid / Katrin Kaldre, Tiit Paaver, Margo Hurt. Piimalehmade söötmise ja aretuse interaktsioonist / Olav Kärt. Eesti piimalehmade poegimisvahemiku ning piimatoodangu seosed / Aadi Remmik, Ulrika Tuppits. Insuliini retseptori ja glükoosi transporter 4 avaldumine eesti holsteini tõugu lehmade rasvkoes sõltuvalt kinnisperioodi toitumushindest / Priit Karis, Hanno Jaakson, Katri Ling, Aire Ilves-Luht, Jaak Samarütel, Andres Valdmann, Ene Reimann, Pille Pärn, Rupert M. Bruckmaier, Josef Gross, Tanel Kaart, Meelis Ots. Ülevaade karusloomakasvatuse olukorrast / Peep Piirsalu, Mati Mõtte, David R. Arney, Irje Nutt. Silo propanoolisisaldus ja selle seos teiste fermentatsiooninäitajatega / Maksim Runin, Andres Olt. LIFE AgriAdapt: kliimamuutus Euroopas - riskid ja kohanemismeetmed tootmistasandil / Ragnar Leming, Allan Kaasik, Eha Kruus, Enn Lauringson, Priit Põldma. Data Driven Dairy Decisions for Farmers / David R. Arney.



Artiklid eesti ja inglise keeles, sisukord ka inglise keeles.