Muutke küpsiste eelistusi

Rahvuskala räim ja tema rammus sugulane heeringas [Pehmekaaneline]

  • Formaat: Pehmekaaneline, 112 lk, , KõrgusxLaius: 20x16 cm
  • Sari: 100 ROOGA
  • Ilmumisaeg: 2024
  • Kirjastus: Hea lugu
  • ISBN-10: 9916726892
  • ISBN-13: 9789916726891
Teised raamatud teemal:
  • Formaat: Pehmekaaneline, 112 lk, , KõrgusxLaius: 20x16 cm
  • Sari: 100 ROOGA
  • Ilmumisaeg: 2024
  • Kirjastus: Hea lugu
  • ISBN-10: 9916726892
  • ISBN-13: 9789916726891
Teised raamatud teemal:

Millal sa viimati räime sõid? Ja kas ikka tead, et alates 22. veebruarist 2007 on räim ametlikult Eesti rahvuskala? Saa ka sina räimega sõbraks, sest soodne hind ja erakordselt suur toiteväärtus teevad räimest jätkuvalt kõige populaarsema kala meie toidulaual.

Olgugi et räim on meie mõtetes justkui kõige igapäevasem ja tavalisem kala, on temast ometi võimalik valmistada tõelisi hõrgutisi. Räimeraamatusse kogutud retseptide järgi on räime lihtne kasutada nii argiroaks kui pidutoiduks: keeda, küpseta, hauta, prae, grilli, marineeri, suitsuta! Pealegi maitseb räim ühtviisi hästi nii külmalt kui ka kuumalt, nii supis, salatis ja vormiroogades kui ka pirukatäidistes.
Lisaks leiad eraldi osana ka räime suuremale sugulasele, heeringale pühendatud retseptid. Heeringaamps ja suve esimesed värsked kartulid on ju kindlas headuses maitsepaar! Samamoodi on heeringas terve aasta vältel populaarne maiuspala igal peolaual.
Olgu see raamat sulle abimeheks lihtsate kalade, räime ja heeringa, taasavastamisel ning uute maitseelamuste väljavõlumisel!