Muutke küpsiste eelistusi

Laboratory Manual for Fundamental Food Microbiology, Second Edition [Pehme köide]

(University of Wyoming (emeritus), Laramie, USA)
  • Formaat: Paperback / softback, kõrgus x laius: 279x216 mm, kaal: 145 g
  • Ilmumisaeg: 06-Mar-2001
  • Kirjastus: CRC Press Inc
  • ISBN-10: 0849311314
  • ISBN-13: 9780849311314
Teised raamatud teemal:
  • Pehme köide
  • Hind: 81,54 €*
  • * saadame teile pakkumise kasutatud raamatule, mille hind võib erineda kodulehel olevast hinnast
  • See raamat on trükist otsas, kuid me saadame teile pakkumise kasutatud raamatule.
  • Kogus:
  • Lisa ostukorvi
  • Tasuta tarne
  • Lisa soovinimekirja
Laboratory Manual for Fundamental Food Microbiology, Second Edition
  • Formaat: Paperback / softback, kõrgus x laius: 279x216 mm, kaal: 145 g
  • Ilmumisaeg: 06-Mar-2001
  • Kirjastus: CRC Press Inc
  • ISBN-10: 0849311314
  • ISBN-13: 9780849311314
Teised raamatud teemal: