Muutke küpsiste eelistusi

Sous Chef: 24 Hours on the Line Large type / large print edition [Kõva köide]

3.63/5 (7754 hinnangut Goodreads-ist)
  • Formaat: Hardback, 277 pages, kõrgus x laius x paksus: 216x140x25 mm, kaal: 28 g
  • Sari: Thorndike Nonfiction
  • Ilmumisaeg: 20-Aug-2014
  • Kirjastus: Thorndike Press
  • ISBN-10: 1410471500
  • ISBN-13: 9781410471505
Teised raamatud teemal:
  • Kõva köide
  • Hind: 44,87 €*
  • * saadame teile pakkumise kasutatud raamatule, mille hind võib erineda kodulehel olevast hinnast
  • See raamat on trükist otsas, kuid me saadame teile pakkumise kasutatud raamatule.
  • Kogus:
  • Lisa ostukorvi
  • Tasuta tarne
  • Lisa soovinimekirja
  • Formaat: Hardback, 277 pages, kõrgus x laius x paksus: 216x140x25 mm, kaal: 28 g
  • Sari: Thorndike Nonfiction
  • Ilmumisaeg: 20-Aug-2014
  • Kirjastus: Thorndike Press
  • ISBN-10: 1410471500
  • ISBN-13: 9781410471505
Teised raamatud teemal:
An executive sous chef who has worked alongside cooks from some of the nation's leading restaurants documents an intense twenty-four-hour period that illuminates the allures and adversities of a professional culinary life.
Kitchen Floor Plan 12(3)
Kitchen Chain of Command 15(2)
Preface 17(6)
Morning
23(6)
Rounds
29(17)
Finesse Jobs
46(8)
The Team
54(26)
Plats Du Jour
80(24)
Getting There
104(25)
Break
129(20)
Service
149(46)
Message
195(11)
Close
206(14)
Bar
220(27)
Home
247(9)
Morning
256(9)
Selected Kitchen Terminology 265(34)
Acknowledgements 299