Muutke küpsiste eelistusi

Bread Etc.: Recipes plus Techniques for Baking with Sourdough, Yeasted Doug Pizza Dough plus More [Kõva köide]

  • Formaat: Hardback, 400 pages, kõrgus x laius: 254x203 mm, kaal: 567 g, 400 Illustrations
  • Ilmumisaeg: 16-Sep-2025
  • Kirjastus: Appetite by Random House
  • ISBN-10: 0525612068
  • ISBN-13: 9780525612063
Teised raamatud teemal:
  • Kõva köide
  • Hind: 51,39 €
  • See raamat ei ole veel ilmunud. Raamatu kohalejõudmiseks kulub orienteeruvalt 2-4 nädalat peale raamatu väljaandmist.
  • Kogus:
  • Lisa ostukorvi
  • Tasuta tarne
  • Tellimisaeg 2-4 nädalat
  • Lisa soovinimekirja
  • Formaat: Hardback, 400 pages, kõrgus x laius: 254x203 mm, kaal: 567 g, 400 Illustrations
  • Ilmumisaeg: 16-Sep-2025
  • Kirjastus: Appetite by Random House
  • ISBN-10: 0525612068
  • ISBN-13: 9780525612063
Teised raamatud teemal: