Muutke küpsiste eelistusi

Sous Chef: 24 Hours on the Line [Kõva köide]

3.63/5 (14201 hinnangut Goodreads-ist)
  • Formaat: Hardback, 214 pages, kõrgus x laius x paksus: 216x145x22 mm, kaal: 386 g, Illustrations
  • Ilmumisaeg: 25-Mar-2014
  • Kirjastus: Random House USA Inc
  • ISBN-10: 0804177872
  • ISBN-13: 9780804177870
Teised raamatud teemal:
  • Kõva köide
  • Hind: 37,25 €*
  • * saadame teile pakkumise kasutatud raamatule, mille hind võib erineda kodulehel olevast hinnast
  • See raamat on trükist otsas, kuid me saadame teile pakkumise kasutatud raamatule.
  • Kogus:
  • Lisa ostukorvi
  • Tasuta tarne
  • Lisa soovinimekirja
  • Formaat: Hardback, 214 pages, kõrgus x laius x paksus: 216x145x22 mm, kaal: 386 g, Illustrations
  • Ilmumisaeg: 25-Mar-2014
  • Kirjastus: Random House USA Inc
  • ISBN-10: 0804177872
  • ISBN-13: 9780804177870
Teised raamatud teemal:
An executive sous chef who has worked alongside cooks from some of the nation's leading restaurants documents an intense 24-hour period that illuminates the allures and adversities of a professional culinary life. 30,000 first printing.

An executive sous chef who has worked alongside cooks from some of the nation's leading restaurants documents an intense twenty-four-hour period that illuminates the allures and adversities of a professional culinary life.

Kitchen Floor Plan x
Kitchen Chain Of Command xi
Preface xiii
Morning
3(5)
Rounds
8(13)
Finesse Jobs
21(6)
The Team
27(19)
Plats Du Jour
46(18)
Getting There
64(19)
Break
83(15)
Service
98(34)
Message
132(9)
Close
141(11)
Bar
152(21)
Home
173(7)
Morning
180(7)
Selected Kitchen Terminology 187(26)
Acknowledgments 213