Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: Sous Chef

3.63/5 (14201 hinnangut Goodreads-ist)
  • Formaat: EPUB+DRM
  • Ilmumisaeg: 25-Mar-2014
  • Kirjastus: Random House USA Inc
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9780804177887
Teised raamatud teemal:
  • Formaat - EPUB+DRM
  • Hind: 12,43 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.
  • Formaat: EPUB+DRM
  • Ilmumisaeg: 25-Mar-2014
  • Kirjastus: Random House USA Inc
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9780804177887
Teised raamatud teemal:

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

An executive sous chef who has worked alongside cooks from some of the nation's leading restaurants documents an intense 24-hour period that illuminates the allures and adversities of a professional culinary life. 30,000 first printing.

An executive sous chef who has worked alongside cooks from some of the nation's leading restaurants documents an intense twenty-four-hour period that illuminates the allures and adversities of a professional culinary life.

Kitchen Floor Plan x
Kitchen Chain Of Command xi
Preface xiii
Morning
3(5)
Rounds
8(13)
Finesse Jobs
21(6)
The Team
27(19)
Plats Du Jour
46(18)
Getting There
64(19)
Break
83(15)
Service
98(34)
Message
132(9)
Close
141(11)
Bar
152(21)
Home
173(7)
Morning
180(7)
Selected Kitchen Terminology 187(26)
Acknowledgments 213