Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: Annual Reports on Fermentation Processes

Volume editor , Volume editor
  • Formaat: PDF+DRM
  • Ilmumisaeg: 01-Dec-2014
  • Kirjastus: Academic Press Inc
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781483213798
  • Formaat - PDF+DRM
  • Hind: 60,05 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.
  • Formaat: PDF+DRM
  • Ilmumisaeg: 01-Dec-2014
  • Kirjastus: Academic Press Inc
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781483213798

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

Annual Reports on Fermentation Processes, Volume 1 furnishes a critical account of significant developments concerning fermentation processes. This book discusses the mutation, selection, and optimization of mutagenesis; fermentation substrates; and published accounts of computer-coupled fermentation systems. The waste materials as SCP substrates, immobilized cell processes, and microbial transformations of organic compounds are also elaborated. This publication likewise covers the microbiological and enzymatic conversion of -lactam antibiotics, microbiological production of chemical feedstocks, and aeration systems and their performance. Other topics include the toxicology and regulation of enzyme use, general considerations of immobilized enzyme systems, mutational biosynthesis, and biotransformations and the role of precursors. This volume is a good reference for students and researchers interested in fermentation research and developments.