Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: Barges and Bread

  • Formaat: EPUB+DRM
  • Ilmumisaeg: 14-Mar-2019
  • Kirjastus: Prospect Books
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9780714524801
  • Formaat - EPUB+DRM
  • Hind: 17,56 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.
  • Formaat: EPUB+DRM
  • Ilmumisaeg: 14-Mar-2019
  • Kirjastus: Prospect Books
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9780714524801

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

A history of the waterways of Britain and how grain was moved by barge to the mills along the banks of the Thames. Di Murrell worked on her barge for many years, bringing up her two sons on the water with her husband. A history of watermen, lightermen and dockers, and recipe book for bread, from parched grain and flatbreads to Ezekiel bread, and bread we eat today, this is a book for the boating enthusiast, and the home baker.

Winner of the Sophie Coe Prize for food history, Di Murrell writes for French travel magazines, and Petits Propos Culinaires.



An insight into the waterways and the lives of those whose job it once was to put bread upon our tables.

Preface 7(2)
Introduction 9(4)
Chapter 1 A Word about Bread
13(14)
Chapter 2 A Population of Farmers
27(10)
Chapter 3 London and the Thames
37(12)
Chapter 4 The Trading Thames
49(14)
Chapter 5 The Making of Modern England
63(14)
Chapter 6 The Developing River
77(16)
Chapter 7 Grain to London from the West
93(12)
Chapter 8 The Plague and the Fire
105(16)
Chapter 9 All Change
121(14)
Chapter 10 All Systems Go
135(14)
Chapter 11 Everything's Happening
149(16)
Chapter 12 Steam, Tugs and Sailing Barges
165(16)
Chapter 13 Life on the Barges
181(20)
Chapter 14 My Intrepid Story
201(14)
Chapter 15 A Proper Loaf of Bread
215(8)
Notes 223(6)
List of illustrations 229(1)
Bibliography 230(6)
Alphabetical Index of recipes 236(1)
Index 237