ei ole lubatud
ei ole lubatud
Digitaalõiguste kaitse (DRM)
Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).
Vajalik tarkvara
Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)
PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )
Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's.
Chapter 1 The Moringa Genus: Botanical and Agricultural Research
Chapter 2
Genetic Diversity of the MoringaGenus
Chapter 3
Agronomical Aspects of Moringa oleifera(Moringa)
Chapter 4
Moringa: Phytochemical and Health Benefits
Chapter 5
Quality Control and Safety ofMoringa
Chapter 6
Phytochemicals from MoringaSpecies
Chapter 7
Peptides: The Other Bioactive Constituents ofMoringa
Chapter 8
Antioxidant Properties of MoringaSpecies
Chapter 9
Anti-Inflammatory Properties ofMoringa oleifera
Chapter 10
Antidiabetic and Anti-obesity Properties of MoringaSpecies
Chapter 11
Perspectives on the Study ofMoringa