Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: Chocolate Tasting Guide

  • Formaat: PDF+DRM
  • Ilmumisaeg: 18-Mar-2014
  • Kirjastus: Chronicle Books
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781452130019
Teised raamatud teemal:
  • Formaat - PDF+DRM
  • Hind: 13,25 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.
  • Formaat: PDF+DRM
  • Ilmumisaeg: 18-Mar-2014
  • Kirjastus: Chronicle Books
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781452130019
Teised raamatud teemal:

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

Learn and refine how to taste chocolate with an informative and handy booklet, 2 tasting notepads and a quick reference card, all contained in a handsome box. The Chocolate Kit will includes 12 of the authors favourite chocolate recipes and sidebars with one-on-one interviews with such prominent chocolatiers as Rick Mast of Mast Brothers Chocolate to more obscure up-and-comers such as Shawn Askinosie of Askinosie Chocolate. This clever kit is sure to inspire and educate on the ins and outs of chocolate tasting.
Eagranie Yuh is a writer, speaker, teacher and chocolate expert. She abandoned a life of test tubes and beakers to pursue a career as a chocolatier. She blogs regularly at www.thewelltemperedchocolatier.com. Eagranie teaches chocolate-tasting classes in Vancouver and Seattle, including introductory workshops, master classes and chocolate-whiskey seminars. She is also a regular speaker on the subject of chocolate in the United States and Canada. She has spent the past three years cultivating relationships with chocolate makers across the world and has direct access to them. She is also an alumnus of Le Cordon Bleu Ottawa.