Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: Communication to Bridge the Gap Between Food Production and Nutrition and Health: Proceedings of a Workshop

  • Formaat: 68 pages
  • Ilmumisaeg: 17-Jan-2025
  • Kirjastus: National Academies Press
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9780309728843
Teised raamatud teemal:
  • Formaat - EPUB+DRM
  • Hind: 23,39 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.
  • Formaat: 68 pages
  • Ilmumisaeg: 17-Jan-2025
  • Kirjastus: National Academies Press
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9780309728843
Teised raamatud teemal:

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

The National Academies Food and Nutrition Board hosted a public workshop in May 2024 to explore the challenges and successes of bidirectional communication between producers of food and consumers about food sources, production, and composition. Speakers from a broad range of disciplines, including agriculture and nutrition researchers, journalists, social scientists, and more considered the health and nutrition needs of consumers across the food system. This proceedings summarizes the presentations and discussions that occurred at the workshop.

Table of Contents



Front Matter 1 Introduction 2 Challenges and Successes in Communicating about Food Sources and Food Production 3 Challenges and Successes in Communicating about Food Composition 4 Challenges and Successes in Communicating Health and Nutrition Needs of Consumers Across the Food System References Appendix A: Workshop Agenda Appendix B: Biographical Sketches of the Speakers and Session Moderators