Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: Dietary Patterns to Prevent and Manage Diet-Related Disease Across the Lifespan: Proceedings of a Workshop

  • Formaat: 80 pages
  • Ilmumisaeg: 18-Apr-2024
  • Kirjastus: National Academies Press
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9780309716628
  • Formaat - EPUB+DRM
  • Hind: 16,89 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.
  • Formaat: 80 pages
  • Ilmumisaeg: 18-Apr-2024
  • Kirjastus: National Academies Press
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9780309716628

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

The National Academies Food Forum hosted a public workshop in August 2023 that explored the state of the science on the linkages between dietary patterns and diet-related chronic disease across the lifespan. Workshop presenters looked at dietary assessment, novel biomarkers for assessing dietary quality, and how diet influences the developmental origins of chronic disease, as well as the multitude of modifiable influences on dietary patterns and how these, in turn, affect chronic disease risk and susceptibility. The workshop also examined how to translate science into practice to improve dietary guidance adherence, highlighting examples of organizations working towards advancing the health of communities.

Table of Contents



Front Matter 1 Introduction 2 Setting the Stage on Dietary Patterns and Chronic Disease 3 Dimensions of Food Choice and Influences on Dietary Patterns 4 Role of Industry and Consumer Perspectives 5 Lessons Learned and Translating Solutions for the Future References Appendix A: Workshop Agenda Appendix B: Acronyms and Abbreviations Appendix C: Biographical Sketches of Workshop Speakers and Planning Committee Members