ei ole lubatud
ei ole lubatud
Digitaalõiguste kaitse (DRM)
Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).
Vajalik tarkvara
Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)
PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )
Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's.
1. Overview of the Current Global Market for Dried Fruit Products and General Aspects of Fruit Drying
2. Guideline and Selection of Dryers for Different Fruit Products
3. Drying Characteristics of Dried Fruit Products
4. Quality of Dried Fruit Products
5. Aroma Retention in Dried Fruit Products
6. Instrumentation Techniques and Analyses of Bioactive Compounds in Different Fruit Products
7. Storage and Quality Degradation of Dried Fruit Products
8. Emerging and Advanced Drying Technologies for Drying of Different Fruit Products
9. Techno-Economic Evaluation for Cost-Effective Drying of Different Fruit Products
10. Future Prospects and Global Market Demand for Dried Fruit Products