Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: Epicatechin: Sources, Effects and Research

Edited by
  • Formaat: 119 pages
  • Ilmumisaeg: 01-Apr-2017
  • Kirjastus: Nova Science Publishers Inc
  • ISBN-13: 9781536118087
  • Formaat - PDF+DRM
  • Hind: 135,85 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.
  • Formaat: 119 pages
  • Ilmumisaeg: 01-Apr-2017
  • Kirjastus: Nova Science Publishers Inc
  • ISBN-13: 9781536118087

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

Phenolic compounds are aromatic secondary metabolites of plants. In food, they are the major contributor to the color, astringency, bitterness, flavor and smell of them. They are also well known to be natural antioxidants. Epicatechin is a phenolic compound widely present in chocolates, red wine, green and black teas, broad beans, pears, apples, black grapes, apricots, raspberries, blackberries, cherries and bilberry fruits. In this book, Chapter one focuses in principal sources and health benefits associated with food consumption rich in epicatechin, highlighting their chemical structure, bioavailability, biological potential and health benefits. Chapter Two examines the preventive properties of green tea catechins against metabolic syndrome. Chapter Three covers the latest discoveries about biological activities credited to epicatechin, in addition to sources and physicochemical properties, aiming to provide a useful direction to future studies regarding epicatechin effects.