Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: Essential Fish & Game Cookbook: Delicious Recipes from Shore Lunches to Gourmet Dinners

  • Formaat: EPUB+DRM
  • Ilmumisaeg: 07-Jan-2025
  • Kirjastus: Fox Chapel Publishing
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781637414224
Teised raamatud teemal:
  • Formaat - EPUB+DRM
  • Hind: 4,32 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.
  • Formaat: EPUB+DRM
  • Ilmumisaeg: 07-Jan-2025
  • Kirjastus: Fox Chapel Publishing
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781637414224
Teised raamatud teemal:

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

Calling all anglers, hunters, outdoorspeople, and cooks! Essential Fish and Game Cookbook is jam-packed with ways for you to enjoy mouthwatering, wholesome meals, from shore lunches to gourmet dinners using the fish you've caught and the wild game you've harvested. Recipes are made with locally sourced, seasonal ingredients and are user-friendly with few ingredients and preparation steps. Learn the differences in how to cook wild fish and game versus domestic game. For example, domestic turkeys can be cooked as one full piece and will be juicy and delicious; whereas wild turkeys need to be broken down and cooked in parts because the differences in muscle and fat require different times and temperatures. Author Scott Leysath, The Sporting Chef, also provides information on preparing fish and game, field care, processing, and storage. Prepare your catch and create delicious meals for you and your family.