Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: Ethnobotanical Analysis of Wild Food Plants Traditionally Collected and Consumed

  • Formaat: PDF+DRM
  • Ilmumisaeg: 30-Jan-2021
  • Kirjastus: Delve Publishing
  • ISBN-13: 9781774690048
  • Formaat - PDF+DRM
  • Hind: 209,66 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.
  • Formaat: PDF+DRM
  • Ilmumisaeg: 30-Jan-2021
  • Kirjastus: Delve Publishing
  • ISBN-13: 9781774690048

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

This book provides a quantitative study on the ecological characteristics and seasonal aggregation of wild edible plants in man-made ecosystems; in addition, it discusses systematic research on the seasonal effects of these edible plants on households. This book seeks to establish a theoretical and analytical framework to promote the understanding of growers’ collection of wild edible plants, and to obtain empirical evidence about the spatial and cyclical complementarity of man-made ecosystems and subsystems and their impact on food security. The book’s findings also reveal that the communities of wild edible plant species are unique in each subsystem and season. Therefore, all subsystems that provide different habitats from land to aquatic organisms are important to ensure the diversity of wild edible plants.