Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: Food Biopreservatives of Microbial Origin

(University of Wyoming, Plymouth, USA)
  • Formaat: 384 pages
  • Ilmumisaeg: 23-Jul-2019
  • Kirjastus: CRC Press
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781351088961
Teised raamatud teemal:
  • Formaat - EPUB+DRM
  • Hind: 279,50 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.
  • Raamatukogudele
  • Formaat: 384 pages
  • Ilmumisaeg: 23-Jul-2019
  • Kirjastus: CRC Press
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781351088961
Teised raamatud teemal:

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

Food Biopreservatives of Microbial Origin provides basic and applied information regarding how antimicrobial metabolites of safe, food-grade bacteria (used in food fermentation) can be utilized as food preservatives. The authors discuss why biopreservation of food is important, identify the foods and microoganisms for which biopreservation is suitable, and explore the potential of bacteriocins of food-grade starter culture bacteria and the antimicrobial proteins of yeasts as possible food biopreservatives. The book is a valuable reference resource that will benefit students of food science and researchers in food industries, regulatory agencies, and advisory groups.
1. The Need for Food Biopreservation
2. Foods and Microorganisms of Concern
3. Procedures to Detect Antimicrobial Activities of Microorganisms
4. Cells of Lactic Acid Bacteria as Food Preservatives
5. Acetic, Propionic, and Lactic Acids of Starter Culture Bacteria as Biopreservatives
6. Diacetyl of Lactic Acid Bacteria as a Food Preservative
7. Hydrogen Peroxide, Lactoperoxidase Systems, and Reuterin
8. Bacteriocins of Starter Culture Bacteria as Food Biopreservatives: An Overview
9. Nisin of Lactococcus Lactis SSP - Lactis as a Food Biopreservative
10. Pediocin(s) of Pediococcus Acidilactici as a Food Biopreservative
11. Bacteriocins of Other Lactic Acid Bacteria
12. Metabolites of Yeasts as Biopreservatives