ei ole lubatud
ei ole lubatud
Digitaalõiguste kaitse (DRM)
Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).
Vajalik tarkvara
Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)
PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )
Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's.
1. Importance of food quality analysis (in relation to food safety and human health and Covid-19 in particular)
2. FTIR spectroscopy combined with multivariate analysis in quality analysis of fats and oils
3. Fluorescence spectroscopy for beer quality analysis
4. Raman spectroscopy combined with multivariate analysis in quality analysis of food and pharmaceutical materials
5. Chromatographic methods for the analysis of oils and fats
6. Gas chromatography and multivariate analysis for wheat flours
7. Electrochemical sensors coupled with machine learning for food safety and quality inspection