Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: Foraging Idaho: Finding, Identifying, and Preparing Edible Wild Foods

  • Formaat: PDF+DRM
  • Sari: Foraging Series
  • Ilmumisaeg: 01-May-2018
  • Kirjastus: Falcon Guides
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781493031917
  • Formaat - PDF+DRM
  • Hind: 21,05 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.
  • Formaat: PDF+DRM
  • Sari: Foraging Series
  • Ilmumisaeg: 01-May-2018
  • Kirjastus: Falcon Guides
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781493031917

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

From beach peas to serviceberries, hen of the woods to Indian cucumber, ostrich ferns to sea rocket, this guide uncovers the edible wild foods and healthful herbs of Idaho. Helpfully organized by environmental zone, the book is an authoritative guide for nature lovers, outdoorsmen, and gastronomes.

Arvustused

Christopher Nyerges has been showing me how to forage for over 25 years, and now he brings that wisdom to a state I know and love.Idaho! This is a must-have for those interested in the bounty and wisdom of the landwherever you live. Ed Begley, Jr., environmentalist and actor Christophers contribution to the field of useful plants is a resource we can all enjoy. David Wescott, Idaho Outdoor Educator and Professional Guide

Christopher Nyerges, co-founder of the School of Self-reliance, has led wild food walks for thousands of students since 1974.  He has authored 10 books on wild foods, survival, and self-reliance, and thousands of newspaper and magazine articles. Hes most recently written Foraging California, Nuts and Berries of California, and Wild Greens and Salads, all FalconGuides, the latter two are slated as 2015 titles. He continues to teach where he lives in Los Angeles County, California.