Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: Fruits Grown in Highland Regions of the Himalayas: Nutritional and Health Benefits

  • Formaat: EPUB+DRM
  • Ilmumisaeg: 15-Jun-2021
  • Kirjastus: Springer Nature Switzerland AG
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9783030755027
  • Formaat - EPUB+DRM
  • Hind: 110,53 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.
  • Formaat: EPUB+DRM
  • Ilmumisaeg: 15-Jun-2021
  • Kirjastus: Springer Nature Switzerland AG
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9783030755027

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

This book discusses different fruit crops and provides first-hand information on the nutritional composition of commercially important, as well as unexplored fruits, which are grown in Jammu, Kashmir and Ladakh. A detailed nutritional profile of each fruit is presented in the book.  The potential health implications against cardiovascular diseases, diabetes, carcinoma, oxidative damage, asthma, aging and cognition are discussed and explained. Besides, nutritional composition and medicinal implications, origin, morphology, taxonomy and production scenarios of unexplored, as well as commercially important fruits, have also been highlighted in the book.





This book will be of interest to students and researchers involved in agricultural sciences, food science, nutrition and the Indian medicine system.
Introduction-Classification of Fruits and Significance of Horticulture
in J&K.- Apple (Pyrus Malus).- Pear (Pyrus  communis).- Quince (Cydonia
oblonga).- Cherry (Prunus cerasus).- Fig (Ficus carica).- Apricot (Prunus
armeniaca).- Grapes (Vitis vinifera).- Olive (Olea europaea L).- Pomegranate
(Punica granatum).- Kiwifruit (Actinidia deliciosa).- Ber (Ziziphus
mauritiana).- Plum (Prunus domestica).- Litchi (Litchi chinensis).- Anola
(Emblica officinalis).- Peach (Prunus persica).- Strawberry (F.
ananassa).- Citrus fruits.- Mango (Mangifera indica).- Guava (Psidium
guajava).- Walnut (Juglans regia).- Almond (Prunus dulcis).- Pecan (Carya
illinoenis).- Mulberry (M. rubra).- Seabuckthorn (Hippophae
Tibetana).- Socio-economic aspects of horticultural crops grown under
highland Himalayan regions.