Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: Greenfeast: Autumn, Winter

  • Formaat: EPUB+DRM
  • Ilmumisaeg: 08-Sep-2020
  • Kirjastus: Ten Speed Press
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781984858740
  • Formaat - EPUB+DRM
  • Hind: 5,64 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.
  • Formaat: EPUB+DRM
  • Ilmumisaeg: 08-Sep-2020
  • Kirjastus: Ten Speed Press
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781984858740

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

110 vegetarian autumn and winter recipes that provide quick, easy, and filling plant-based suppers while paying homage to the seasons--from the bestselling author of Eat.

Greenfeast: Autumn, Winter is a vibrant and joyous collection of recipes, perfect for people who want to eat less meat, but don't want to compromise on flavor and ease of cooking. With Slater's famous one-line recipe introductions, the recipes are blissfully simple and make full use of ingredients you have on hand.

Straightforward recipes showcase the delicious ingredients used such as Beetroot, Apple, and Goat's Curd; Crumpets, Cream Cheese & Spinach; and Naan, Mozzarella & Tomatoes and provide a plant-based guide for those who wish to eat with the seasons.
Introduction xiv
Winter Basics
1(8)
In a Pan
9(36)
On Toast
45(20)
In the Oven
65(66)
On a Plate
131(12)
With a Crust
143(20)
With a Ladle
163(30)
On the Stove
193(48)
Dessert
241(45)
Index 286(10)
Acknowledgments 296(4)
A note on the Brushstrokes 300(2)
A note on the Type 302