Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: Healthful Lipids

, (The University of Georgia, Athens, USA)
  • Formaat: 762 pages
  • Ilmumisaeg: 08-May-2019
  • Kirjastus: American Oil Chemists' Society
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9780429526305
  • Formaat - EPUB+DRM
  • Hind: 273,00 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.
  • Raamatukogudele
  • Formaat: 762 pages
  • Ilmumisaeg: 08-May-2019
  • Kirjastus: American Oil Chemists' Society
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9780429526305

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

Healthful Lipids addresses critical and current regulatory issues and emerging technologies, as well as the efforts made toward the production of healthier lipids. This book examines the latest technological advancements and the emerging technologies in processing and analysis, health-related concerns, and strategies used in the production and application of healthful lipids. It also includes an in-depth patent review on enzyme modified and trans-free fats and oils. This book is a valuable reference not only to graduate students and individuals interested in food research, product development, food processing, nutrition, dietetics, quality assurance, genetic engineering of oil crops, oil processing, fat substitutes, and lipid biotechnology, but also to food industry professionals seeking background and advanced knowledge in lipids.
Preface, Part 1: Current Regulatory Issues, Part 2: Processing and
Emerging Analytical Technologies, Part 3: Nutrition and Biochemistry, Part 4:
Enzyme and Lipid Biotechnology, Part 5: Oxidation, Part 6: Applications of
Healthful Lipids, Index
Akoh\, Casimir C.; Lai\, Oi-Ming