Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: Hebridean Baker: The Scottish Cookbook

  • Formaat: 256 pages
  • Ilmumisaeg: 31-Oct-2024
  • Kirjastus: Black & White Publishing
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781785308154
Teised raamatud teemal:
  • Formaat - EPUB+DRM
  • Hind: 23,39 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.
  • Formaat: 256 pages
  • Ilmumisaeg: 31-Oct-2024
  • Kirjastus: Black & White Publishing
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781785308154
Teised raamatud teemal:

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

'From the Scottish islands with love, a treasure trove of recipes and folklore' - DIANA GABALDON,author of OutlanderFailte, I'm Coinneach, the Hebridean Baker. Welcome to my Scottish kitchen.Mastering the art of Scottish baking is more than just perfecting shortbread, scones and clootie dumpling. It's about capturing the heart and soul of Scotland in every dish. This cookbook is a celebration of Scotland's timeless culinary traditions and an introduction to new recipes sure to become future family favourites.Hebridean Baker, The Scottish Cookbook invites you to explore a delightful array of heart-warming soups and pies, show-stopping desserts and mouth-watering cakes, along with irresistible biscuits perfect for dunking in a cup of tea. Join me on a Scottish island adventure as I share a collection of recipes, flavours, stories, people and memories with you - one delicious bite at a time.