Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: Keeping One Cow Being The Experience Of A Number Of Practical Writers, In A Clear And Condensed Form, Upon The Management Of A Single Milch Cow

  • Formaat: EPUB+DRM
  • Ilmumisaeg: 31-Dec-2024
  • Kirjastus: Double 9 Books LLP
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9789369426409
Teised raamatud teemal:
  • Formaat - EPUB+DRM
  • Hind: 0,83 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.
  • Formaat: EPUB+DRM
  • Ilmumisaeg: 31-Dec-2024
  • Kirjastus: Double 9 Books LLP
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9789369426409
Teised raamatud teemal:

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

Keeping One Cow is a comprehensive guide focused on the practical aspects of managing milch cow. With the increasing population and the universal need for milk, this book provides valuable insights for individuals involved in dairy farming or those simply keeping a family cow. The work covers a broad range of topics essential for maintaining a productive and healthy cow, including the care of the animal, stabling, manure management, and soil cultivation for growing feed. Each section offers the personal experiences and advice of various experts, ensuring diverse perspectives on how to achieve the best milk production. The book emphasizes practical methods, such as soiling and crop cultivation, to ensure a consistent and affordable milk supply. Written by renowned professionals, including professors and experts in dairy management, this work serves as both a manual and a source of advice for those new to cow-keeping or looking to refine their existing practices. The combination of expert guidance and real-world experience makes it a helpful resource for anyone seeking to improve their dairy farming skills.