Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: Microbiological Decomposition of Chlorinated Aromatic Compounds

  • Formaat: 336 pages
  • Sari: Microbiology
  • Ilmumisaeg: 26-Aug-2020
  • Kirjastus: CRC Press Inc
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781000146745
Teised raamatud teemal:
  • Formaat - EPUB+DRM
  • Hind: 208,00 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.
  • Raamatukogudele
  • Formaat: 336 pages
  • Sari: Microbiology
  • Ilmumisaeg: 26-Aug-2020
  • Kirjastus: CRC Press Inc
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781000146745
Teised raamatud teemal:

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

This book is intended to be a general reference for environmental decision makers who are interested in the fate of chlorinated aromatic compounds with respect to microbial activity. It includes reviews of microbial physiology, genetics, and methods of biodegradation assessment.
1. Overview of Microbial Physiology
2. Cellular Gene Coding and Genetic
Technologies
3. Methods of Biodegradation Assessment
4. Metabolism of
Nonchlorinated Aromatic Compounds
5. Chlorobenzoic Acids
6. Chlorobenzenes
7.
Chlorophenols
8. Pentachlorophenol
9. Chlorophenoxy and Chlorophenyl
Herbicides
10. Phenylamide and Miscellaneous Herbicides
11. Chlorinated
Biphenyls
12. DDT and Related Compounds
13. Chlorinated Dioxins and
Dibenzofurans
14. Biodégradation of Chlorinated Aromatic Compounds in
Scaled-up Biological Treatment Processes
15. Overview of Microbiological
Decomposition of Chlorinated Aromatic Compounds
16. Conclusions
Melissa L. Rochkind-Dubinsky (Author) , Gary S. Sayler (Author) James W. Blackburn