ei ole lubatud
ei ole lubatud
Digitaalõiguste kaitse (DRM)
Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).
Vajalik tarkvara
Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)
PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )
Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's.
1. Introduction Part I. Microbial Ecology in Food Security
2. Microbial Interactions iIn Agroecosystems
3. Plant-Pathogen Interactions: Mechanisms Involved in Plant Diseases
4. Biological Control Agents for Mitigating Plant Diseases
5. Plant Growth Promoting Bacteria as a Sustainable Agricultural Strategy Part II. Development of Next-Generation Bacterial Inoculants
6. Bioprospection of Beneficial Bacteria for Bioproducts Innovation in Agriculture
7. Molecular and Biochemical Responses of Plants to Bacterial Inoculants
8. Omics Approaches for Detecting Action Modes of Microbial Inoculants
9. Polyphasic Taxonomic of Strains Contained in Bacterial Inoculants
10. Bacterial Inoculants Production Systems
11. Bioformulation of Bacterial Inoculants
12. Performance Evaluation of Bacterial Inoculants in the Field Part III. Present and Future Scenario
13. The Role of Microbial Culture Collections in the Bioinoculants Development
14. Legal Framework for the Development of Microbial Inoculants
15. Perspectives and Challenges for Innovating Microbial Inoculants