Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: New Perspectives on Food Blanching

  • Formaat: EPUB+DRM
  • Ilmumisaeg: 26-Dec-2016
  • Kirjastus: Springer International Publishing AG
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9783319486659
Teised raamatud teemal:
  • Formaat - EPUB+DRM
  • Hind: 55,56 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.
  • Formaat: EPUB+DRM
  • Ilmumisaeg: 26-Dec-2016
  • Kirjastus: Springer International Publishing AG
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9783319486659
Teised raamatud teemal:

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

This book provides information on the advances in blanching and its effect on food. The author presents the concepts involved in old and novel blanching processes, the typical effects of blanching and the studies on novel blanching technologies.

1 Introduction
1(6)
Felipe Richter Reis
2 Effect of Blanching on Food Physical, Chemical, and Sensory Quality
7(42)
Felipe Richter Reis
3 Effect of Blanching on Food Bioactive Compounds
49(12)
Bogdan Demczuk Junior
4 Use of Blanching to Reduce Antinutrients, Pesticides, and Microorganisms
61(34)
Joao Luiz Andreotti Dagostin
5 Blanching as an Acrylamide Mitigation Technique
95(28)
Joao Luiz Andreotti Dagostin
6 Impact of Blanching on the Performance of Subsequent Drying
123(14)
Felipe Richter Reis
7 Novel Blanching Techniques
137
Felipe Richter Reis
Felipe Richter Reis is a professor and researcher at the Instituto Federal do Paraná in Brazil. He has already published a book with Springer, "Vacuum Drying for Extending Food Shelf-Life".