Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: Recent Research in Nutrition and Growth: 89th Nestle Nutrition Institute Workshop, Dubai, March 2017.

Edited by , Edited by , Edited by
  • Formaat - PDF+DRM
  • Hind: 110,76 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

As nutrition and development are closely intertwined in early childhood, this book brings together scientists, nutritionists, and psychologists to present a multidisciplinary approach. The first part examines how the biological systems of the body may contribute to healthy growth, looking at bones, muscles, and fat tissues and the optimal nutrition required for dynamic function. The second section contains updates on the latest research on dietary interventions in the areas of growth and body composition, looking at both obesity and stunting worldwide. The final part focuses on neurocognitive development in infancy and early childhood and the role of nutrients in supporting brain growth and function. Highlighting key areas of recent research and potential new fields to explore, this book is of interest for scientists, nutritionists, and psychologists alike.