Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: Sulfate-Reducing Bacteria: Contemporary Perspectives

Edited by , Edited by , Foreword by
  • Formaat: PDF+DRM
  • Sari: Lecture Notes in Statistics
  • Ilmumisaeg: 11-Nov-2013
  • Kirjastus: Springer-Verlag New York Inc.
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781461392637
Teised raamatud teemal:
  • Formaat - PDF+DRM
  • Hind: 110,53 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.
  • Formaat: PDF+DRM
  • Sari: Lecture Notes in Statistics
  • Ilmumisaeg: 11-Nov-2013
  • Kirjastus: Springer-Verlag New York Inc.
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781461392637
Teised raamatud teemal:

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

A review of the current knowledge on the biochemistry, genetics, natural communities, and industrial and ecological actions of a distinct group of bacteria that were first identified a century ago; are implicated in problems of anaerobic corrosion in industrial processes and the contamination of oil reserves by sulfides; and, because of their unusual biochemistry, have led to the discovery of many novel enzymes. Of interest to microbiologists in physiology, evolution, and ecology. Annotation copyright Book News, Inc. Portland, Or.