Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: Time Machine

  • Formaat: EPUB+DRM
  • Ilmumisaeg: 13-Aug-2013
  • Kirjastus: Galley Beggar Press
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781910296059
  • Formaat - EPUB+DRM
  • Hind: 1,45 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.
  • Formaat: EPUB+DRM
  • Ilmumisaeg: 13-Aug-2013
  • Kirjastus: Galley Beggar Press
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781910296059

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

"We grew up in households where food was important. We grew up in households where the kitchen was the centre of our universes. The main family thoroughfare happened in our kitchens." ?The Time Machine’ is a new novella about food and grief by award-winning author Nikesh Shukla. It tells of Ashok’s attempts to cook food like mum used to make. If he succeeds, his time machine will have worked and he’ll be transported back to a time when the family home was alive with the sounds of cricket, the smell of food and the presence of his mother. The story is a tender, funny ode to home-cooked Gujarati cooking (?not tandoori or balti, are you rogan joshing me?’), peppered with family recipes and charmingly outdated wisdom from over-bearing aunties.