Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: Top 100 Food Plants

  • Formaat: 656 pages
  • Ilmumisaeg: 01-Jan-2009
  • Kirjastus: Canadian Science Publishing (NRC Research Press)
  • ISBN-13: 9780660198590
Teised raamatud teemal:
  • Formaat - PDF+DRM
  • Hind: 31,15 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.
  • Formaat: 656 pages
  • Ilmumisaeg: 01-Jan-2009
  • Kirjastus: Canadian Science Publishing (NRC Research Press)
  • ISBN-13: 9780660198590
Teised raamatud teemal:

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

This reference reviews botanical, agricultural, and culinary aspects of the most important food crops, especially those encountered in the Western world. After an introductory chapter on nutritional and fundamental scientific aspects of plant foods, the book presents detailed information on 100 species or groups of species, covering all categories of food plants, herbs, spices, beverage plants, and sources of industrial food extracts. Each chapter provides information on scientific and English common names, describes the plant, its history, and its economic and social importance, and gives a culinary portrait of its food uses, storage and preparation, and potential toxicity. Each chapter ends with culinary vocabulary, interesting facts, and a list of books, articles, and specialty cookbooks. Each chapter also includes a b&w drawing of the plant. The book is mainly for professionals and researchers in botany, agriculture, and culinary arts, but its reader-friendly language is accessible to all readers. Small is research scientist affiliated with Agriculture and Agri-Food Canada. Annotation ©2009 Book News, Inc., Portland, OR (booknews.com)