Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: 101 Things I Learned(R) in Culinary School (Second Edition)

  • Formaat: EPUB+DRM
  • Sari: 101 Things I Learned
  • Ilmumisaeg: 12-May-2020
  • Kirjastus: Ballantine Books Inc.
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781524761950
Teised raamatud teemal:
  • Formaat - EPUB+DRM
  • Hind: 9,04 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.
  • Formaat: EPUB+DRM
  • Sari: 101 Things I Learned
  • Ilmumisaeg: 12-May-2020
  • Kirjastus: Ballantine Books Inc.
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781524761950
Teised raamatud teemal:

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

An informative, illustrated guide to food, cooking, and the culinary profession by a former White House chef&;now in a revised second edition featuring 50% new material
 
&;This book is all meat with no fat. . . . Sure to surprise and enlighten even the most informed gourmands.&;&;Publishers Weekly (starred review), on the first edition of 101 Things I Learned in Culinary School
 
A chef must master countless techniques, memorize a mountain of information, and maintain a Zen master&;s calm. This book illuminates the path to becoming a culinary professional by sharing important kitchen fundamentals and indispensable advice, including 
 
&; practical how-tos, from holding a knife to calibrating a thermometer to creating a compost pile
&; ways to emphasize, accent, deepen, and counterpoint flavors
&; why we prefer a crisp outside and tender inside in most foods
&; understanding wine labels and beer basics
&; how to narrow innumerable culinary options to a manageable few, whether selecting knives, oils, thickeners, flours, potatoes, rice, or salad greens
&; how a professional kitchen is organized and managed to maintain its mission
 
Written by a culinary professor and former White House chef, 101 Things I Learned in Culinary School is a concise, highly readable resource for culinary students, home chefs, casual foodies, and anyone else trying to find their way around&;or simply into&;the kitchen.