Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: Bao & Dim Sum: 60 Easy Bun and Dumpling Recipes

  • Formaat: 160 pages
  • Ilmumisaeg: 02-Feb-2023
  • Kirjastus: Hardie Grant Books (UK)
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781784886158
Teised raamatud teemal:
  • Formaat - EPUB+DRM
  • Hind: 8,31 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.
  • Formaat: 160 pages
  • Ilmumisaeg: 02-Feb-2023
  • Kirjastus: Hardie Grant Books (UK)
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781784886158
Teised raamatud teemal:

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

"Reveals the secrets of how to create bao and dim sum at home. Orathay Souksisavanh walks you through how you can create a huge range of bao and dim sum. Try your hand at mushroom dim sum and braised pork bao, as well as sides such as cucumber salad and braised eggplants, and even a selection of sauces. With easy-to-follow instructions, 'Bao and Dim Sum' is perfect for even the novice cook"--

Bao and Dim Sum reveals the secrets of how to create bao and dim sum at home. In Bao and Dim Sum, Orathay Souksisavanh walks you through how you can create a huge range of bao and dim sum. Try your hand at mushroom dim sum and braised pork bao, as well as sides such as cucumber salad and braised eggplants, and even a selection of sauces.  With easy-to-follow instructions, Bao and Dim Sum is perfect for even the novice cook.
In My Chinese Kitchen
4(4)
Choosing The Right Ingredients
8(4)
Tips & Advice
12(3)
Homemade Bao
15(31)
Dim Sum: Dumplings & Co
46(51)
Sides & Sauces
97(24)
Sweet Snacks
121(10)
Technical Manual
131(23)
List of Recipes 154(2)
Index 156
Orathay Souksisavanh is a food stylist and cookbook author.