Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: Boston Chef's Table: Extraordinary Recipes from Beantown

  • Formaat: PDF+DRM
  • Ilmumisaeg: 03-Jun-2025
  • Kirjastus: Globe Pequot Press
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781493087624
Teised raamatud teemal:
  • Formaat - PDF+DRM
  • Hind: 23,39 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.
  • Formaat: PDF+DRM
  • Ilmumisaeg: 03-Jun-2025
  • Kirjastus: Globe Pequot Press
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781493087624
Teised raamatud teemal:

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

"This updated edition brings recipes from the best chefs in the Boston area right to your kitchen. With more than 50 recipes, gorgeous color photos, and sidebars dedicated to the city's culinary history and ethnic food enclaves, this book is your go-to kitchen companion"--



The Boston Chef’s Table brings recipes from the best chefs in the Boston area right to your kitchen. These contemporary recipes represent the very best Boston has to offer from Ravioli with Roasted Peaches and Pistachio Pesto to the classic Hot New England Lobster Roll to Boston Cream Pie.

With more than 50 recipes, gorgeous color photos, and sidebars dedicated to the city’s culinary history and ethnic food enclaves, The Boston Chef’s Table is your go-to kitchen companion.

Clara Silverstein is a former food writer at the Boston Herald who has contributed articles to the Boston Globe and The Oxford Encyclopedia of Food and Drink in America and is the co-author of the New England Soup Factory Cookbook. The author of four additional books, she has taught writing at GrubStreet and presented food history talks around New England. She lives near Boston with her husband.