Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: Brewery Safety: Principles, Processes, and People

  • Formaat: EPUB+DRM
  • Ilmumisaeg: 22-Aug-2023
  • Kirjastus: Brewers Publications
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781938469794
Teised raamatud teemal:
  • Formaat - EPUB+DRM
  • Hind: 90,09 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.
  • Formaat: EPUB+DRM
  • Ilmumisaeg: 22-Aug-2023
  • Kirjastus: Brewers Publications
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781938469794
Teised raamatud teemal:

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

A good safety program will make your brewery the best brewery possible—for your beer, your staff, and your visitors.

Employees face hazards in every area of the manufacturing environment. From physical trauma to chemical irritations, biological hazards to psychosocial risks, Brewery Safety covers how to train staff and prevent accidents. Evaluate, educate, and execute safety-conscious measures to ensure that the working environment, welfare of staff, and the quality of your products are first and foremost. Important chapters on brewery culture, measurements, and systems are also included.

Matt Stinchfield has been actively creating safer workplaces for over three decades. He has focused on brewery safety for the last 18 years as a safety and loss control consultant to mid-sized and regional craft breweries and distilleries. Matt has been part of the Brewers Association's Safety Subcommittee since 2013, including four years as Chair. Matt served as Safety Ambassador for the Brewers Association® and has hosted countless trainings and seminars to educate and inspire brewery owners all over the United States.